Hoppa till innehåll

Sunne

Beskrivning

I sagolika Sunne erbjuder vi boende på ett flertal attraktiva adresser;

Brogårdsgatan 1-3:

Dessa 18 lägenheter uppfördes på 90-talet på den mycket lugna Brogårdsgatan.

Långgatan 16:

”Slottet”, ”Turisthemmet” – kärt barn har många namn. Ett vackert hus med tinnar och torn mitt i Sunne. 12 lägenheter med varierande storlek i en historisk byggnad som genom en totalrenovering bevarades i slutet av 90-talet.

Kvarngatan 24 / Bryggaregatan 1A-B

11 lägenheter i två sammanbyggda hus i centrala Sunne. Kanske ett av de mest välbesökta husen i Sunne med både Shangri-la och Folktandvården.

Kvarngatan 7:

En av de mest centrala byggnaderna i Sunne. 21 lägenheter i varierande storlek i en byggnad från 2005. Här finner ni också pizzeria, matbutik och vårt lokalkontor.

Älvgatan 21:

2003 byggdes dessa 10 lägenheter på en fantastisk grön udde omgiven av Lerälven i Centrala Sunne. Denna lugna oas måste upplevas på plats.

Parkgatan 2:

Detta nyuppförda flerfamiljshus är vårt senaste tillägg till fastighetsbeståndet med 32 fräscha lägenheter i 4 plan centralt i Sunne, ett stenkast från stationen.

Kvarngatan 5

”Wicklanderska huset” i Sunne med sin bevarandevärda fasad. I dagsläget används byggnaden endast i begränsad utsträckning, men den är en del av ett helhetsgrepp att bygga ut kvarteret på Kvarngatan.

Badhusgatan 8

En obebyggd del av kvarteret på Kvarngatan, på sikt nästa etapp i utbyggnadsplanen av kvarteret.

Bilder

Intresseanmälan

    Sunne
    Flera adresser
    Sunne Sverige