Hoppa till innehåll

About SM Fastigheter med dotterbolag

SM Fastigheter är ett familjeföretag som startades av bröderna Stefan och Magnus Wiese. Vår ambition är att bli en viktig samhällsaktör i de kommuner där vi verkar och att förvalta och rusta upp befintligt bestånd. Genom att hitta nya spännande objekt för förvärv eller nybyggnation vill vi även expandera till nya spännande orter runt om i Sverige.

Våra boenden från norr till söder:

Sollefteå

På fastigheten Lillänget 2 i Sollefteå uppför vi under 2023 ett flerfamiljshus med 56 lägenheter i sju plan. För mer information eller frågor kring projektet, kontakta oss på uthyrning@smfast.se.

Kramfors

2019 byggde vi 20 lägenheter och en restaurang i kvarteret Trädgårdsmästaren 7 på Limstagatan 8 i Kramfors. Här erbjuder vi ett attraktivt centralt läge med hiss där du bor precis vid torget och Babelsberg och nära stationen.

Längre bort på Limstagatan i villaområdet har vi även ett hus med 2 lägenheter.

Torsby

På Bryggarevägen 1-11 finns 6 lägenheter i radhus byggda på 90-talet där alla lägenheter är på 83m2 fördelat på 3rok.

Oleby

Beläget på Jungmansvägen 5-14 i lugna Oleby utanför Torsby finns 8 lägenheter i 4st parhus byggda på 90-talet.

Lysvik

I ”Rosa Huset” på Gamla Vägen 44 Lysvik, mitt emellan Sunne och Torsby, finns 5 lägenheter centralt i byn, nära matbutik och badplats.

Sunne

I sagolika Sunne erbjuder vi boende på ett flertal attraktiva adresser;

Brogårdsgatan 1-3:

Dessa 18 lägenheter uppfördes på 90-talet på den mycket lugna Brogårdsgatan.

Långgatan 16:

”Slottet”, ”Turisthemmet” – kärt barn har många namn. Ett vackert hus med tinnar och torn mitt i Sunne. 12 lägenheter med varierande storlek i en historisk byggnad som genom en totalrenovering bevarades i slutet av 90-talet.

Kvarngatan 24 / Bryggaregatan 1A-B

11 lägenheter i två sammanbyggda hus i centrala Sunne. Kanske ett av de mest välbesökta husen i Sunne med både Shangri-la och Folktandvården.

Kvarngatan 7:

En av de mest centrala byggnaderna i Sunne. 21 lägenheter i varierande storlek i en byggnad från 2005. Här finner ni också pizzeria, matbutik och vårt lokalkontor.

Älvgatan 21:

2003 byggdes dessa 10 lägenheter på en fantastisk grön udde omgiven av Lerälven i Centrala Sunne. Denna lugna oas måste upplevas på plats.

Parkgatan 2:

Detta nyuppförda flerfamiljshus är vårt senaste tillägg till fastighetsbeståndet med 32 fräscha lägenheter i 4 plan centralt i Sunne, ett stenkast från stationen. Huset blev inflyttningsklart under hösten 2022.

Kvarngatan 5

”Wicklanderska huset” i Sunne med sin bevarandevärda fasad. I dagsläget används byggnaden endast i begränsad utsträckning, men den är en del av ett helhetsgrepp att bygga ut kvarteret på Kvarngatan.

Badhusgatan 8

En obebyggd del av kvarteret på Kvarngatan, på sikt nästa etapp i utbyggnadsplanen av kvarteret.

Munkfors

På Kyrkogatan 8 i Munkfors finns 24 lägenheter byggda 2018. I ett lugnt men ändå centralt läge i Munkfors har du närhet till butiker och bor granne med kommunhuset.

På Faktorsvägen och kv Lien finns 2 stora villor som vi hyr ut som hyresbostäder.

Skattkärr

Strax utanför Karlstad på Rälsvägen 2-8, Bangårdsvägen 6A-B och Ängskogsvägen 15A-B i Skattkärr finns 4 parhus med 8 lägenheter byggda på 90-talet.

Grums och Slottsbron

Sågverksgatan 2-12 Grums

Kulturminnesmärkta ”arbetarbostäder” från bruksortstiden med stora grönytor i Grums. Alla 40 lägenheter är 2rok på 55m2.

Bergkansgatan 6-8 Grums

Funkishus med 24 lägenheter i Grums.

Strandgatan 45-49 Slottsbron

I lugna Slottsbron byggdes på 90-talet dessa 20 lägenheter fördelat på 4 byggnader.

KONTAKTA SM FASTIGHETER AB

Uthyrning

uthyrning@smfast.se

Felanmälan

felanmalan@smfast.se

070-6571785